rimas

tak suka betul keadaan macam ni. dari semalam badan aku rasa semacam je. cepat penat, mengantuk, menguap, lenguh, malas… ehm, tanda-tanda P.M.S ker? mood pun sekejap baik, sekejap tak baik ni.

tak sabar-sabar nak balik rumah. tinggal sejam lagi ni. kalau boleh, nak landing terus atas katil dan tidur sampai ada prince charming bagi kucupan. haha, perasan sleeping beauty la pulak. zaman ni mana ada lagi prince charming… nanti kang, harapkan prince charming…tapi makhluk lain plak yang bagi kiss. isk, tak rela.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s