malam ni – macam2 rasa

aduh..pening, pening… bosan tol dok sorang-sorang macam ni. takde kawan ngan bersembang. nak call takde kredit plak…huhu…nasib baik ada laptop sebagai teman, ada tv sebagai penghibur. kalau tak, boleh jadi ‘gila’ aku agaknya. macam2 kat otak aku sekarang ni.

keta aku masuk workshop sebab accident semalam…belum sampai sebulan pun keta tu ‘dilahirkan’…aku geram betul la ngan orang yang langgar keta aku tu. pelanggar lari. kurang ajar la. adik aku pun satu, tak tengok no plat keta tu. ish…tension, sedih! apa boleh buat, benda dah nak jadi.

bila fikir tentang dia, aku rasa happy plak. aku rasa sejak akhir-akhir ni, hidup aku berubah. hidupku jadi ceria. tension macam mana sekalipun, aku masih sempat lagi senyum. isk…rindunya. kalau la dapat bercakap dengan dia sekarang… tak suka tol masa talian terputus tadi. tak sempat nak habiskan cerita.😦

bila fikirkan esok, aku rasa berat hati plak. petang esok ada budak2 nak datang belajar kat umah. bukannya aku malas nak mengajar…tapi, kurang suka kalau budak2 datang ke rumah. rasa macam hilang privacy untuk relaks2…nak hilangkan tekanan…nak berehat…huh!

One thought on “malam ni – macam2 rasa

  1. fiain says:

    amboi cam x ehlaz je nk mgaja.
    mmmm,time nga bgayot tbe2 talian terpts time 2 ckp ngan sape?
    2 la len kali couple ngan operator aw alwaz dpt backup crdt.
    haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s