2 September tahun lepas

rupa-rupanya dah setahun berlalu. kalau aku masih lagi ada contact dengan F, pasti hari ni kami akan menyambut ulangtahun pertama kami ‘getting close to each other’.🙂 sayangnya, hubungan ni tak sampai ke hujung.

aku ingat lagi pada hari ini, setahun yang lepas aku masih lagi menjalani praktikum di sk st joseph, miri. bulan itu juga bulan Ramadhan. mungkin rahmat Ramadhan tahun itu, ialah rapatnya hubungan antara aku dan F yang sebelum ini langsung tidak dijangka sama sekali. bermula dengan mesej ucapan selamat menyambut Ramadhan, diteruskan dengan gurauan untuk berjodoh dan akhirnya… itulah yang terjadi.

apa pun, masa-masa yang dah berlalu tidak mungkin dapat diulang kembali. the past is past and the future has not yet come. tau lagu ‘jangan menyerah’ nyanyian kumpulan D’massive. best lagu tu…cuba la dengar mana tau akan dapat inspirasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s