lost of idea

dah terlalu lama tak menulis dan berkongsi perasaan di blog ni [hm, baru beberapa hari]. selain letih beraya ke rumah rakan taulan dan melayan tetamu yang datang ke rumah, aku terasa seolah-olah ketandusan idea untuk menulis walaupun hakikatnya macam2 perkara dah berlaku. Aku terlalu ingin meluahkannya di sini.

hari ini dia akan pulang ke kuching. petang semalam kami berbual di telefon dan aku bersetuju untuk menjemputnya di airport. katanya, flight bertolak dari sana tengahari tapi sekarang dah pukul 2 lebih..masih tak ada beritanya. hantar mesej, mesej pending. ntah jadi ke tak nak jumpa petang ni. sedihnya hati kalau tak jadi. dah rindu sangat kat dia. bayangkan…dah 2 bulan tak jumpa ni.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s