wow!

terbeliak biji mata bila tengok bilangan pengunjung blog hari ni. hampir 100! terima kasih kepada mereka yang sudi singgah menjenguk blog saya yang x seberapa ni. makaseh3 ;-p

hari ni, kisahnya…

dia tak jadi balik. sedihnye. dari awal pagi tadi aku dah berkemas-kemas nak jumpa dia. rindu sangat… macam yang aku cakap semalam, dah berbulan tak jumpa. agaknya rambut dia yg dipotong pendek tu dah cukup panjang sekarang. nak hubungi dia pun susah sangat hari ni sebab line celcom tengah da problem.

tak jadi ambik dia di airport, aku jadi pemandu tak bergaji untuk adik aku. huhu…petang baru balik rumah. letih juga jadi pemandu rupanya. selama ni aku asyik jadi penumpang je. dulu, bila balik dari sekolah, adi yang drive… aku pula sedap2 tido di sebelah. sekarang ni, semuanya kena buat sendiri. drive sendiri ke sekolah, g bayar loan keta sendiri, g service keta sendiri, bila tayar keta pancit, kena pam sendiri…adeh, memang merasa la berdiri di atas kaki sendiri a.k.a berdikari.

memang seronok bila dapat buat semua tu sendiri, tapi tak semua perkara boleh dilakukan sendiri. ada kala, terasa diri ini begitu lemah dan inginkan seseorang yang sentiasa ada untuk memberikan sokongan dan sudi meminjamkan bahunya seketika untuk bersandar di kala kelelahan. siapakah orang itu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s