the secret

hm barubalik dari steamboat area, D11. kenyang. sebenarnya, siang tadi aku ke clubhouse. O kata ada secret yang nak ditunjukkannya kepada kami…mula2 aku hairan tengok ramai orang yang tak dikenali ada di situ. rupa2 nya hari ni kami berkumpul kerana nak tetapkan goal untuk tahun 2010.

tapi sebelum tu…B tunjukkan satu movie yg btajuk ‘the secret’. actually bukan movie, tapi lebih kepada motivational talk. dari apa yg aku lihat dan dengar hati ni, aku dapat semangat baru. rupanya apa yang kita fikirkan sangat mempengaruhi kehidupan kita. erm…nak tau lebih lanjut, aku akan ceritakan lain hari. this is my promise. aku rasa letih sangat sekarang. going to sleep now…zzzzzZZZ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s