kembali…

dah lama baru dapat online. sejak akhir2 ni memang tak sempat langsung nak update blog. nak online pun susah…banyak sangat kerja. bila dah cuti, malas plak nak hadap laptop. beberapa peristiwa berlaku dalam beberapa tempoh ni.

8-12 Mac – jadi guru pengiring ke kem XPDC pendidikan luar murid sekolah rendah di pusat ko-kurikulum negeri, di smk santubong. boleh tahan la…banyak aktiviti lasak yang dilakukan. jungle trekking, wall climbing…seronok juga walaupun banyak aktiviti terpaksa dibatalkan kerana hujan. sempat juga merasa tidur d khemah semalam…

13 Mac – cuti sekolah seminggu.

19 Mac – my birhday! ramai kengkawan yang wish me happy birthday. tapi, rasa kecewa bila tau dia terlupa birthday aku. huhu…mogok bercakap ngan dia. dia pun cuba sedaya upaya memujuk dan aku pulak sedaya upaya cuba mendengar penjelesannya. akhirnya konflik selesai dan berjaya juga bertemu semalam (28 Mac 2010), 9 hari lepas birthday aku. uhhu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s