hidup

huwa…sakit badan pas main badminton malam tadi. tapi, seronok sebab sekurang-kurangnya aku dapat keluarkan peluh dan enjoy buat apa yang aku suka. sebenarnya, takut juga kena marah sebab balik lambat malam tadi. huhu…

hari ni, ingatkan nak ke Spring. nak beli ink printer. tapi, dia kerja plak hari ni. nak keluar sorang, tak biasa. hari pun hujan. akhirnya aku buat keputusan stay di rumah je hari ni. ah, sungguh bosan! esok masih hari ahad. lusa isnin, erm…kena masuk kerja lagi.

tetiba kurasa betapa bosannya hidup yang kujalani sekarang. awal pagi, kuar rumah gi tempat kerja..seharian di tempat kerja, pastu balik rumah lagi. perkara yang sama berulang-ulang setiap hari… hujung minggu plak kalau tak jumpa dia, ikut mak dan adik ke pasar minggu..kalau tak pun, terperuk je di rumah. tak jumpa kawan-kawan langsung…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s