servis kereta & APC

fuh! lebih setengah jam menunggu di luar perodua service. macam-macam hal berlaku hari nie. tadi silap ambil jalan nak ke sini. lepas tu kena tunggu lama plak sebab service centre ni tutup sampai pukul 2. nasib baik ada laptop n ada line. so, bolehla hilangkan rasa boring sikit.

banyak giler kerja hari nie. dari pagi tadi tolong guru besar ngan urusan LNPT dan kemaskini status anjakan gaji ngan status gaji melintang or menegak and last, anugerah perkhidmatan cemerlang. actually excited sebab dapat markah tertinggi LNPT tahun nie. aku tengok markah tu depan mataku sendiri masa edit keputusan tu.. 90.6 patut dapat anugerah cemerlang tapi sebab belum sah jawatan dan masih muda, so tak layak la nak dapat tahun nie. tak sedih pun, sebab rasa macam tak layak lagi nak dapat anugerah tu. masih banyak kerja dan kemahiran yang belum dikuasai, apa lagi pengalaman bekerja. tapi, i’m very happy that walaupun usaha dan tenaga kuselama ni macam tak diendahkan, sekurang-kurangnya di atas, aku dapat markah tinggi! hope dapat keep up that good work dan upgrade diri dari semasa ke semasa. mana tau, tahun depan dapat lagi… Alhamdulillah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s