stop treating me like this

sedihnya…hari ni langsung takde berhubung dengan dia. sibuk sangat ke? nak kata tak ada kredit, semalam aku dah share RM2 dengan dia. jadi, apa lagi masalahnya? sedih sangat-sangat. dah tak tau nak buat macamana. kalau ikutkan hati, nak je telefon tapi…takut mengganggu. tapi, sampai bila nak teruskan hubungan yang macam ni. orang kata, kalau tak suka terus terang je. janganla diam-diam dan biarkan orang tertanya-tanya. i hate this thing berulang lagi dalam hidupku. sangat menyakitkan tapi orang tu macam tak faham-faham!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s