layan jiwang

dah lama tak menulis. bila online pun, online ngan henpon baru…sony ericsson experia x8…tu pun just buka facebook. bila dah online phone, laptop pun dah tak tengok lagi (hehe…bongkak tu..) malam nie nak layan jiwang. dengar lagu fevret yang dah lama tak didengar. akhirnya ku menemukanmu…check the lyrics out!

akhirnya kumenemukanmu
saat hati ini mulai merapuh
akhirnya kumenemukanmu
saat raga ini ingin berlabuh

kuberharap engkaulah
jawaban segala risau hatiku
dan biarkan diriku
mencintaimu hingga ujung usiaku

Reff:
jika nanti ku sanding dirimu
miliki aku dengan segala kelemahanku
dan bila nanti engkau disampingku
jangan pernah letih tuk mencintaiku

nak menyanyi tapi, takut plak orang rumah marah. sapa suruh buat bising tengah2 malam…apa2 pun, nyanyi dalam hati je la…yang penting hepi. rindu kat dia, dia dan dia…erm, really a big problem. kata dia yang no.3, aku buat diorang macam coffeemix 3 in 1. semua sama rasa…huhu. betul ke macam tu? tak terniat pun nak men3kan diorang tapi, aku rasa…aku masih ingin memilih antara ke3 mereka, siapa yang patut jadi teman hidupku. sounds selfish but…i don’t know how to help myself with this.

whatever. layan lagu nie dulu….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s