Pena Mutiara

hari ni rasa sangat confuse. tiba2 encik yang gatal miang (EYGM) tu muncul kat depan opis. nak tak nak, kena la jugak jemput dia masuk walaupun hati ni keberatan sangat. macam biasa, aku harap dia ada perkara penting yang nak dibincangkan. bukan sekadar nak ‘melihat aku secara dekat’… ehm…hari ni dapat control emosi yang tengah tak stabil. cuba senyum walaupun tak selebar senyuman biasa. faking calm walaupun hati ni… (ntahla macam mana nak describe). macam biasa, dia tanya perkembangan pasal persatuan. aku jujur jelaskan apa yang berlaku. (Actually apa yang dah berlaku buat aku lebih berhati2 dalam bercakap)…reveal lagi all the truth and suddenly the YDP passed by. ingatkan dia nak masuk n join the discussion tapi, masuk untuk tanya kalau ada apa2 yang dia perlu buat. aku cakap, so far no..aku perhatikan cara dia bila encik EYGM hulur tangan untuk bersalam dengannya. sambut, tapi langsung tak pandang wajah. aih…pelik…

View original post 138 more words

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s