Cerita Kita…

Actually baru lepas tengok cerita ni hujung minggu lepas dengan N. Ala, tak kisahla dia tu boyfriend atau bukan, yang penting sama-sama menghayati cerita tu. So far, memang best walaupun orang cakap, cite arahan Pierre Andre macam sampah. Ade ku kesah? Pandangan setiap orang kan berbeza… bagi aku, cerita ni buat aku terfikir bahawa cinta tu memang penting. Nak menjalinkan hubungan dengan seseorang pun mesti ada perasaan cinta juga. Dan, kenalah terima dia seadanya. Tapi kalau nak terima pun, berpada-pada la jugak.. betul tak???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s