secret admirer

Semalam ada call dari witheld number…ingatkan dari aeon, sebab tu la aku cakap bahasa malaysia. Bila ditanya, dia cakap dia secret admirer aku di fb. Terperanjat. Terus cakap, nang ada… Teringat Srol penah cakap tentang seseorang yang tanya dia tentang hubungan kami berdua. Mungkin dia kah orang nya? Aku bingung bila dia cakap nak jumpa hari isnin. Bagi alasan, kena jaga baby. Suara dia macam terkejut dan terus tanya, dah kahwin ke? Aku gagap. Rasa macam nak je mengaku, tapi aku tak nak dilabel penipu. Akhirnya cakap yang baby tu anak adik. Dia cakap dia nak balik ke miri.hari selasa…aku cakap insha Allah.. aku dah beritahu dia berkali2, aku tak keluar dengan orang yang tak dikenali tapi dia berkeras…akhirnya, aku tak dapat nak menolak. Yang peliknya, dia tak cakap pun nak jumpa bila dan di mana.. hm, mungkin dia dah tahu aku takkan datang…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s