HATI

and…it happens again as i expected. in a relationship with someone since hari raya…baru sebulan tapi, terpaksa diakhirkan jugak. aduhai..dah jadi macam rutin la pulak..penatnya bila asyik kena hadap benda yang sama berulang-ulang-ulang-ulang kali. penat, jemu, muak…tak tau la nak guna strategi apa lagi untuk kekalkan sebuah perhubungan dan dah tak larat nak fikir di mana lagi silapnya kali ni. setiap kali, isu status yang ditimbulkan. kalau dah tahu awal-awal then tak dapat nak terima, why you continue sampai perasaan tu develop jadi macam sekarang? kalau ko rasa hati ni macam tanah liat, boleh dibentuk jadi bermacam-macam rupa, then ko nak campak bila ko rasa bosan…u are totally wrong. hati ni milik insan yang bernyawa..ada nadi dan ada perasaan. i’m tired, ok..

lepas ni, kembali ke kehidupan asal walaupun dalam seting kerja yang berlainan. ada ku kesah? yang penting, aku happy dengan kerja n family aku sekarang. selama ni pun aku elok je single… semua perkara aku settle sendiri, tanpa pertolongan lelaki. kalau ko rasa, lepas ni aku akan meroyan, merayu-rayu supaya ko nak balik kat aku, jangan haraplah! i’m not that kind of lady.

…..

Emm…sambungan.

dah takde mood nak melayan perasaan sakit ati. semangat nak sambung kerja semula. thanks to that person yang datang. i should not stucked dalam perasaan yang menyakitkan ni. i don’t deserved this. tapi, terima kasihlah sebab pengalaman ni beri aku kekuatan dan pengajaran yang sangat berharga. good enough as a lesson of life. ibarat not-not muzik yang bergabung menjadikan sebuah lagu..hahaha, puitis la pulak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s